Mikä ihmeen Tilu?

Asiasanat

KoulutusNuoretOpiskelijatOppilaat
Tikkurilan lukion opiskelijoita pukeutuneena penkkarihenkisiin asuihin.

Tikkurilan lukio tarjoaa hyvää opetusta, laajan opintovalikoiman ja vauhdikasta meininkiä. Olet tervetullut lukioomme omana itsenäsi!

Tikkurilan lukio – ystävien kesken Tilu – on yksi Suomen suurimmista lukioista. Opiskelijoita on 1250 ja opettajia yli 70. Suuruuden mukana tulevat laajat mahdollisuudet: opintotarjotin on todella laaja, joten jokainen voi poimia itseään kiinnostavan kokonaisuuden. Tilussa opiskelijat voivat hakea viestintä-, liikunta-, musiikki- tai matematiikka ja teknologia -painotuksiin. Myös yleislinjalaiset voivat valita laajasti erikoiskursseja.

Normaalien aineopintojen lisäksi tarjoamme paljon monenlaisia projekteja, tapahtumia ja yhteishankkeita sekä ulkomaan vaihto-ohjelmia ja opintomatkoja. 

eTilussa on kansainvälinen meininki: olemme monikielinen ja monikulttuurinen yhteisö, jossa jokaisen taustaa arvostetaan. Tilussa on myös kansainväliseen ylioppilastutkintoon tähtäävä IB-linja.

Koulun tarjoaa tavallisten luokkien lisäksi myös muun muassa hyvän kirjaston, äänitysstudion, valtavan auditorion ja monia muita hienoja tiloja.

Tiluun pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Läheltä kulkevat monet bussilinjat ja junat, eikä lentokentällekään ole pitkä matka. Tulevaisuudessa valikoima mahdollisesti laajenee myös raitiovaunuun.

Avainsanat

Tikkurilan lukio