Kohderyhmä: Opiskelijat

Tilun opiskelijakunta

Sisältösivu

Aktiivinen opiskelijakunta järjestää tapahtumia ja teemapäiviä sekä toimii opiskelijoiden edustajana koulun asioista päätettäessä.

Tilun abi-info syksyn 2022 yo-kirjoituksiin osallistuville

Tiedote

Ohjeita syksyn yo-kirjoituksiin osallistuville.

Tiedote uuden tilulaisen huoltajalle

Tiedote

Tiedote uuden tilulaisen huoltajalle opiskelijatietokoneesta, huoltajan Wilma-tunnuksesta sekä huoltajaillasta.

Tervetuloa kouluun tilulaiset!

Tiedote

Koulu alkaa torstaina 11.8.2022 Tarkemmat ajat löydät tästä tiedotteesta.

Tervetuloa Tiluun, uudet ykköset!

Uutinen

Lista opiskelupaikan saaneista 2022 ja ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen.

Tilun kanslian asiakaspalvelun aukioloajat kesällä

Tiedote

Katso tästä kesän 2022 aukioloajat.

Tikkurilan lukion kevään lakkiaiset

Tiedote

Tikkurilan lukion lakkiaisjuhla järjestetään lauantaina 4.6.2022.

Tilun matematiikka- ja teknologialinja

Sisältösivu

Tilun uusin innovaation on matematiikka- ja teknologialinja. MaTe-linjalla opiskelija suorittaa 20 opintopistettä matemaattis-luonnontieteellisiä sekä tieto- ja viestintäteknisiä teknologiaopintoja. Opiskelijat valitsevat itseään kiinnostavan kokonaisuuden tarjolla olevista opinnoista.

Tilun viestintälinja

Sisältösivu

Tilu tarjoaa laajan valikoiman viestinnän ja elokuvan opintoja. Viestintälinjalla opiskelevat valitsevat vähintään 20 opintopisteen verran opintoja viestinnästä ja elokuvasta.

Tilun liikuntalinja

Sisältösivu

Liikuntapainotteisen linjan tarkoituksena on tarjota monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille opiskelijoille mahdollisuus syventää tietojaan ja taitojaan. Painotus on tarkoitettu aivan tavallisille liikunnasta kiinnostuneille ja monipuolisesta urheilemisesta nauttiville opiskelijoille, ei