Kohderyhmä: Oppilaat

Tilun opiskelijakunta

Sisältösivu

Aktiivinen opiskelijakunta järjestää tapahtumia ja teemapäiviä sekä toimii opiskelijoiden edustajana koulun asioista päätettäessä.

Tervetuloa kouluun tilulaiset!

Tiedote

Koulu alkaa torstaina 11.8.2022 Tarkemmat ajat löydät tästä tiedotteesta.

Tervetuloa Tiluun, uudet ykköset!

Uutinen

Lista opiskelupaikan saaneista 2022 ja ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen.

Tilun kanslian asiakaspalvelun aukioloajat kesällä

Tiedote

Katso tästä kesän 2022 aukioloajat.

Tikkurilan lukion kevään lakkiaiset

Tiedote

Tikkurilan lukion lakkiaisjuhla järjestetään lauantaina 4.6.2022.

Tilun matematiikka- ja teknologialinja

Sisältösivu

Tilun uusin innovaation on matematiikka- ja teknologialinja. MaTe-linjalla opiskelija suorittaa 20 opintopistettä matemaattis-luonnontieteellisiä sekä tieto- ja viestintäteknisiä teknologiaopintoja. Opiskelijat valitsevat itseään kiinnostavan kokonaisuuden tarjolla olevista opinnoista.

Tilun viestintälinja

Sisältösivu

Tilu tarjoaa laajan valikoiman viestinnän ja elokuvan opintoja. Viestintälinjalla opiskelevat valitsevat vähintään 20 opintopisteen verran opintoja viestinnästä ja elokuvasta.

Tilun musiikkilinja

Sisältösivu

Tikkurilan lukio tarjoaa musiikkia paljon harrastavalle nuorelle mahdollisuuden valita musiikin syventävän oppimäärän. Tavoitteena on taata opiskelijalle koko lukioajan tasaisesti jatkuva musiikin opiskelu sekä antaa mahdollisuus jatkaa aikaisempia koulun musiikkiopintoja, kuten yläkoulun

Tilun linjat

Sisältösivu

Tilu tarjoaa erityisiä linjoja, joilla voi keskittyä tietyn teeman opintoihin. Tutustu tarkemmin musiikki-, liikunta-, viestintä- sekä matematiikka- ja teknologialinjoihin.

Mikä ihmeen Tilu?

Sisältösivu

Tikkurilan lukio on sympaattinen suuri lukio, joka tarjoaa laajan opintotarjottimen ja aktiivisen opiskeluympäristön.