Tikkurilan lukio oppimateriaalit, sähköiset oppimisympäristöt ja kokeet

Asiasanat

KoulutusNuoretOpiskelijatOppilaat
Glass wall with the latin text veritas.

Sähköiset oppimisympäristöt ja kokeet

Lukio-opinnoissa käytetään sähköisiä oppimisympäristöjä ja oppimateriaaleja sekä pidetään sähköisiä kokeita. Niinpä opinnoissa tarvitaan alusta lähtien kannettavaa tietokonetta ja myös kuulokkeita. Uuden oppivelvollisuuslain mukaisesti syksyllä 2021 tai sen jälkeen lukio-opintonsa aloittavat saavat oppimateriaalit ja kannettavan tietokoneen opintojen ajaksi koululta käyttöönsä (1.1. lukion aloitusvuonna perusopetuksen päättöluokalla Suomessa olleet).

Abitti-kurssikoejärjestelmän ja ylioppilaskirjoituksissa käytettävän järjestelmän vaatimukset täyttävä kannettava tietokone soveltuu myös lukion aikana tapahtuvaan sähköiseen opiskeluun. Abitti-kokeita järjestetään lukiossa heti ensimmäisen opiskeluvuoden syksystä lähtien. 

Oppikirjalista

Seuraava oppikirjalista on siis tarkoitettu vain ennen syksyä 2021 lukio-opintonsa aloittaneilla opiskelijoille, jotka noudattavat vuoden 2016 lukion opetussuunnitelmaa (LOPS 2016).

Huomioithan:
Ole tarkkana, että kirja varmasti LOPS 2016, että et osta epähuomiossa uuden LOPS 2021:n kirjaa.

Jos oppimateriaali on vain sähköinen tai vain painettu, asiasta on mainittu listassa erikseen. Ellei mainintaa ole, materiaalin voi ostaa joko sähköisenä tai painettuna. Mikäli käytät sähköistä oppimateriaalia, sinulla tulee olla oma lukulaite mukana kaikilla oppitunneilla! Joillakin kustantajilla on tarjous painetun kirjan ostajille, jolla sähköisen kirjan saa painetun lisäksi pientä lisämaksua vastaan, eikä molemmista tarvitse maksaa täyttä hintaa. Jos haluat ostaa molemmat, kysy asiasta myymälästä.

Avainsanat

Tikkurilan lukio